Inloggen

Medewerker communicatie m/v gemeente Heerlen

Vacature door Nikki Veldhuizen

Communicatie

Geplaatst op: 05-09-2017

Medewerker Communicatie m/v

Word jij onze nieuwe medewerker m/v Communicatie? Wij hebben een vacature voor 32 uur per week. Belangstelling? Stuur je sollicitatie-mail uiterlijk 15 september 2017!

De afdeling Communicatie adviseert en ondersteunt het gemeentebestuur en de organisatie bij externe en interne communicatie en bij kabinetsaangelegenheden. Om verder vorm te geven aan onze ambities zoeken wij voor onze afdeling een collega voor de functie van:

Medewerker Communicatie M/V

32 uur per week, tijdelijk dienstverband voor de duur van één jaar (vacaturenummer 17055)

Functie‑informatie:

Je werkt in een professioneel team van communicatiecollega’s. Je adviseert over de uitvoering van communicatietaken, schrijft teksten voor onder meer persberichten, nieuwsbrieven, webpagina’s en social media en werkt samen met collega’s op diverse communicatieterreinen. Je kent alle ins en outs van social media en bent in staat om ze te delen met de rest van de organisatie. Je bent flexibel en werkt actief mee aan de verdere ontwikkeling van de inzet van digitale media bij de gemeente Heerlen. Je draait mee in het piketrooster voor de Veiligheidsregio Zuid-Limburg.

Functie-eisen:

Je hebt een HBO-communicatie opleiding, bent in staat om eerdergenoemde werkzaamheden professioneel uit te voeren en bent bereid om, samen met collega’s, in gang gezette communicatieprocessen uit te werken. Je bent creatief, praktisch en betrokken en in staat om werkzaamheden snel en adequaat op te pakken. Je kunt snel en goed schrijven en bent in staat om in een hectische en dynamische omgeving het hoofd koel te houden. De druk van een politiek-bestuurlijke organisatie brengt jou niet van je stuk. Ervaring is een voordeel, maar niet noodzakelijk.

Salaris:

Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 3.712 bruto per maand (schaal 9) bij een volledig dienstverband.

Sollicitaties:

Belangstellenden kunnen hun sollicitatie uiterlijk 15 september 2017 mailen naar het secretariaat van de afdeling Communicatie, t.a.v. m.gulicher@heerlen.nl. Vergeet niet om de vacaturenummer te vermelden. De gesprekken worden gehouden op woensdag 27 september en maandag 2 en dinsdag 3 oktober.

Bij gelijke geschiktheid heeft een interne kandidaat de voorkeur.

Overige informatie:

Nadere inlichtingen over deze functie kun je inwinnen bij Hanny Bladt, telefoon 06 5349 6574.
Een assessment kan deel uit­maken van de selectieprocedure. Voor meer informatie over gemeente Heerlen zie deze website. Of volg ons op:

www.facebook.com/gemeenteheerlen/ of

twitter.com/gemeenteheerlen

Personeelsbeleid:

Bij een vitale stad horen vitale medewerkers. Daarom hebben wij een eigentijds personeelsbeleid met veel ontwikkelingsmogelijkheden. Medewerkers worden benoemd in algemene dienst bij de gemeente Heerlen. Wij bieden aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, ruime opleidings­faciliteiten, flexibele werk­tijden, kopen en verkopen van verlofdagen.

 

Heerlen is een eigentijdse stad die net zo divers is als we zelf zijn. Wij zijn nuchter en staan met beide benen op de grond, niet bang om samen uitdagingen aan te pakken en te leren. Het verleden verdient ons respect en daarop bouwen we onze toekomst. Ook dat doen we eigentijds, we benutten onze cultuur en bedrijvigheid steeds op nieuwe manieren en zo blijven we ons ontwikkelen. Heerlen is een stad om trots op te zijn. Kortom, wij zijn Heerlen!