Inloggen

3FM Serious Request Heerlen - Exclusieve Meet & Greet

Marketing
Geplaatst op: 31-10-2015

Stichting Promotie Glazen Huis Heerlen nodigt de leden van Communicatienetwerk Limburg uit voor een exclusieve zakelijke Meet & Greet op woensdag 28 oktober bij Beachclub Degreez in Panheel. Kom alles te weten hoe u met uw organisatie in actie kunt komen voor 3FM Serious Request en het Rode Kruis.

Een ontmoeting met 3FM en de NPO
Speciaal voor deze informatie- en netwerkbijeenkomst geven Micha van Hoorn van 3FM en Mariska Verburg van de NPO u meer informatie over Serious Request en het goede doel dat hieraan is verbonden. Ook ontvangt u uitleg over de verschillende mogelijkheden om een actie op te starten en welk positief effect dit op uw organisatie kan hebben. Om alvast een portie inspiratie te krijgen, laten enkele bedrijven u deze avond zien hoe zij u hiermee al voor zijn gegaan.

Een prachtige ambiance aan het water
Wij heten u vanaf 18.00 uur van harte welkom in de prachtige ambiance aan het water, Beachclub Degreez Panheel. Het officiƫle programma start om 18.30 uur en duurt tot rond de klok van 21.00 uur. Deze boeiende en inspirerende avond sluiten we vervolgens af onder het genot van een hapje en drankje.
Voor meer informatie: www.srh15.nl

Stuur hiervoor een e-mail onder vermelding van uw bedrijfsnaam en de contactgegevens van de aanwezige personen (naam en e-mailadres) naar Laura@srh15.nl. Deelname aan deze avond is gratis.

Graag tot ziens op 28 oktober!

Stichting Promotie Glazen Huis Heerlen
Beachclub Degreez (Fun Beach Event & Leisurepark)
Velkenskamp 1
6097 NN Panheel

Altijd op de hoogte blijven?

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief