Inloggen

Een kleurrijk schrikkeljaar

Geplaatst op: 07-03-2016

Een extra dag geeft extra elan, alsof je meer kunt en mag! Onze bestuursvergadering op 29/2 stond in dat teken: dynamisch, een beetje rommelig en vol ambitie. 2016 is voor ons netwerk het jaar van de kleur, wat dat betekent lees je in ons jaarplan: 

Het Communicatienetwerk Limburg barst van de gemotiveerde professionals, elk met een eigen kleurschakering. Die rijkdom gaan we verder versterken en dat zal culmineren in een symposium in 2017!

De afgelopen weken waren alvast een mooie opmaat. Met kort na elkaar de Algemene Ledenvergadering (we hebben nu behalve een nieuwe website ook vernieuwde statuten!!!!) en een prima avond over nut en noodzaak van een afdeling communicatie in de studio's van TV Limburg. Gevolgd door een bijeenkomst van de commissie Armani, twee bestuursvergaderingen, intensief contact met de programmacommissie en de eerste masterclass van dit jaar. Prima die intensiteit, we willen die graag overbrengen op onze leden. Omdat dat toch is waar ons vak om draait: professionele afstand bewaren en tegelijk voortdurend invoelen en invullen wat er nodig is.

 

2016 wordt een mooi jaar!

 

Gerrit-Jan Meulenbeld & Karin Dormans.

Ik schrikkel me een hoedje

Altijd op de hoogte blijven?

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief