Inloggen

CDAY18

donderdag, 21 juni, 2018 - 09:00 tot 17:30 Karin Dormans (voorzitter) Nieuwegein - NBC Congrescentrum

Hét nationale congres voor communicatieprofessionals

Op 21 juni organiseert Logeion het grootste jaarlijks terugkerende event voor communicatieprofessionals. C-DAY18 haalt voor jou het beste uit het vak en biedt je een inspirerend topprogramma met internationale gastsprekers én de verkiezing van de Communicatieman/vrouw en CommunicatieTalent van het Jaar. Daarmee is C-DAY18 de kennis- en inspiratiebron waar je weer een jaar mee vooruit kan.

Wat gebeurt er in de wereld en wat raakt ons vak en jouw dagelijks werk? Hoe zorg je ervoor dat je klaar bent voor de opgaven van morgen? En welke kennis uit aanpalende vakgebieden kunnen je daarbij helpen? Ontdek het tijdens C-DAY18, een bijzonder en verrassend event waar meer dan 600 communicatieprofessionals elkaar ontmoeten en de tanden zetten in actualiteit, issues, trends en uitdagingen.

Deze dag, die helemaal in het teken staat van nieuwe perspectieven en inspiratie, wordt georganiseerd door jouw eigen vakgenoten vanuit Logeion, de Nederlandse beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals. Van het vak-voor het vak.

 

Hier vind je alle informatie

Registreren voor dit evenement is niet meer mogelijk.