Inloggen

Welkom bij Communicatienetwerk Limburg

Ben je communicatieprofessional en werk en/of woon je in Limburg? Dan ben je van harte welkom bij onze club. De contacten met collega's in het communicatieveld en ons programma maken het lidmaatschap voor meer dan 250 leden, meestal jarenlang, de moeite waard. Lid worden geeft je veel, maar we vragen ook iets van jou. Een actieve inbreng, tijdens bijeenkomsten bijvoorbeeld. Of een (incidentele) bijdrage aan de organisatie van bijeenkomsten. We verwachten ook dat je andere leden niet ongevraagd benadert voor acquisitiedoeleinden.

Wil je eerst de sfeer proeven, dan ben je als introducé welkom op een van onze maandelijkse bijeenkomsten. Als je na deze kennismaking meer bijeenkomsten wil bijwonen, kan dat alleen door je aan te melden als lid. Na goedkeuring door het bestuur én je contributiebetaling, krijg je toegang tot bijeenkomsten en tot de afgesloten delen van de site.

Ik wil ook lid worden

Bestuur

Communicatienetwerk Limburg is een vereniging. De algemene ledenvergadering (ALV) benoemt het bestuur van het Communicatienetwerk Limburg.

Momenteel bestaat het bestuur uit de volgende leden: 

Mailadres secretariaat: secretariaat@communicatienetwerklimburg.nl

Van voor naar achter: Lilian, Yolanda, Judy, Karin, Gerrit-Jan

Eregalerij


Cary van Gestel

Lid sinds 1 januari 1987
Voorzitterschap: 1987-1994 en 1999-2003


Ger Moonen

Lid sinds 30 juni 1991
Voorzitterschap: 2004-2014


Charlotte Smeets

Lid sinds 1 februari 2009
Voorzitterschap: 2014

Altijd op de hoogte blijven?

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief