Inloggen

Welkom bij Communicatienetwerk Limburg

Ben je communicatieprofessional en werk en/of woon je in Limburg? Dan ben je van harte welkom bij onze club. De contacten met collega's in het communicatieveld en ons programma maken het lidmaatschap voor meer dan 250 leden, meestal jarenlang, de moeite waard. Lid worden geeft je veel, maar we vragen ook iets van jou. Een actieve inbreng, tijdens bijeenkomsten bijvoorbeeld. Of een (incidentele) bijdrage aan de organisatie van bijeenkomsten. We verwachten ook dat je andere leden niet ongevraagd benadert voor acquisitiedoeleinden.

Wil je eerst de sfeer proeven, dan ben je als introducé welkom op een van onze maandelijkse bijeenkomsten. Als je na deze kennismaking meer bijeenkomsten wil bijwonen, kan dat alleen door je aan te melden als lid. Na goedkeuring door het bestuur én je contributiebetaling, krijg je toegang tot bijeenkomsten en tot de afgesloten delen van de site.

Ik wil ook lid worden

Beleid uitstippelen, activiteiten organiseren, online media bijhouden… Dat kan het bestuur natuurlijk niet alleen. Daarom zijn er commissies, die het bestuur van Communicatienetwerk Limburg ondersteunen.

Programmaraad

Een afwisselend programma rond actuele thema's, op aansprekende locaties en met passende werkvormen. Sprekers die ons inspireren, aan het denken zetten of verrassen met nieuwe invalshoeken. Gedachtewisseling met vakgenoten en je kennis uitbreiden. Dat is de insteek van de Programmaraad, die de bijeenkomsten bedenkt en organiseert. De deelname aan de Programmaraad levert je zelf veel op: je leert vakgenoten beter kennen, bent aan het sparren over het vak, krijgt andere inzichten en ervaringen mee, tips over locaties, sprekers, boeken, én je levert een bijdrage aan de versterking van ons vak.

De Programmaraad bestaat uit:

Heb je een goed idee voor een bijeenkomst, workshop of masterclass? Wil je een actieve bijdrage leveren en andere leden leren kennen door samen aan de slag te gaan. Of heb je gewoon een vraag? Spreek de leden van de Programmaraad aan, bel op of stuur een mail naar secretariaat@communicatienetwerklimburg.nl. Vinden ze leuk!

Altijd op de hoogte blijven?

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief