Inloggen

Campagne-seizoen Galjaardprijs 2018 is van start!

Vraag door Myriam Cuypers-Ploem

Communicatie

Geplaatst op: 12-01-2018

Beste communicatie-collega’s,

Het campagneseizoen voor de Galjaardprijs 2018 is van start!

Met jullie hulp konden wij vorig jaar voor de eerste keer een Limburgse winnaar van de Galjaardprijs presenteren, namelijk Zuyderland Live! van manager communicatie- & marketing Stef Petit en zijn team.

Wij - communicatieprofessionals Claudia Sikes, Eric Reneerkens, Patty de Wit, Sander Groenen en Myriam Cuypers-Ploem (voorzitter) - vormen de Regiojury Limburg. Samen zijn wij op zoek naar inspirerende communicatie-acties of -campagnes uit de provincie Limburg.

De Galjaardprijs is een initiatief van Logeion: de grootste beroepsvereniging van ons land voor communicatie-professionals uit de publieke sector en het bedrijfsleven. Het is de belangrijkste landelijke communicatieprijs voor communicatie in het publieke domein.

Om genomineerd te worden, voldoet je campagne of activiteit aan drie criteria: inspirerend voor vakgenoten, innovatief qua aanpak, impact qua resultaat. En ben niet bescheiden: fraaie communicatie-initiatieven - groot of klein - blijven hierdoor maar al te vaak onderbelicht. Ook een kleine activiteit kan grote impact hebben.

Heb of ken jij zo'n communicatiepareltje? Is de campagne of activiteit opgestart in de periode maart 2017 - maart 2018? Laat het ons weten! Wij nemen vervolgens contact op met de opdrachtgever om in te zenden. Liever rechtstreeks inzenden? Inzenden is mogelijk via de speciale knop op www.galjaarddag.nl.

Uit de Limburgse inzendingen kiezen wij uiterlijk drie genomineerden. Uit alle inzendingen kiest de landelijke jury drie eindgenomineerden. De uiteindelijke winnaar wordt tijdens de jaarlijkse Galjaardag (eind april) bekendgemaakt. Ook is er een aparte publieksprijs. Iedereen die meedoet, krijgt het jaar door veel exposure - en dat levert landelijke bekendheid op. Maar de grootste winst zit in het delen van elkaars ideeën, campagnes, expertise en ervaringen: om van elkaar te leren, en elkaar te verrijken. Dus stuur je case in en doe mee.

Als je meedoet voor de Galjaardprijs win je altijd!

Hartelijke groet,
Regiojury Limburg Galjaardprijs 2018