Inloggen

communicatie advieurr gezocht

Vacature door Judy op het Veld

Communicatie

Geplaatst op: 06-12-2018

Ontdek een wereld aan mogelijkheden bij Chemelot
Je staat er misschien niet zo snel bij stil, maar wist jij dat iedereen elke dag wel iets van Chemelot gebruikt? De bubbels in je frisdrank bijvoorbeeld, die worden gemaakt bij Chemelot. Net als de kunstmest die nodig is om gras beter te laten groeien. Zelfs in de bumper van de auto zitten materialen die geproduceerd worden bij Chemelot. We zijn op zoek naar een gemotiveerde communicatie adviseur die nieuwsgierig is naar de wereld van Chemelot en graag zijn of haar steentje bijdraagt aan de verdere ontwikkeling van de leukste werkplek in de regio!

Er werken elke dag maar liefst zo’n 8.000 mensen, van heel technisch zoals nanotechnologen en procesoperators, maar ook ICT'ers, financieel specialisten, en natuurlijk communicatieprofessionals. Alles bij elkaar is dit de leukste werkplek van de regio! En Chemelot is een van de groeimotoren binnen de Limburgse economie. We zijn volop bezig met de duurzaamheidstransitie, maar ook met veiligheid, nieuwe ontwikkelingen en nog veel meer. Er is geen betere plek om met mooie uitdagingen bezig te zijn, nieuwe mensen te ontmoeten en je te begeven in de fascinerende wereld van chemie.

Alles grijpt in elkaar
Op Chemelot wordt volop geïnvesteerd in de toekomst. Veel producten en materialen die je over tien jaar heel vanzelfsprekend vindt, worden hier vandaag ontwikkeld. De grote kracht daarbij is samenwerking en uiteraard speelt communicatie hier een grote rol in. Alles grijpt in elkaar en alles komt op één locatie samen.
In 2017 is de Chemelot organisatie, vanuit de visie Chemelot 2025, tot stand gekomen. Met een klein, maar supergemotiveerd team, werken we iedere dag aan het verder verbeteren van de communicatie en de reputatie van en met het terrein Chemelot als totaal. We werken vanuit het gebouw Centercourt gevestigd op de Brightlands Chemelot Campus. Een bruisende omgeving waar ontzettend veel gebeurt. Wil je deel uitmaken van dit leuke team en meebouwen aan deze mooie organisatie en zoek je een afwisselende functie en wil je het verschil maken in een dynamische omgeving? Stuur dan nu je motivatie toe!

Wat ga je doen?
• Je schrijft communicatieplannen en realiseert deze
• Je treedt op als projectmanager bij evenementen
• Je schrijft content voor on- en offline middelen als persberichten, website etc.
• Je stelt de contentkalender samen en zorgt voor de realisatie
• Je bouwt mee aan de reputatie van Chemelot intern en extern
• Je helpt mee met het onderhoud van de website en de beeldbank
• Je maakt deel uit van het Chemelot communicatieteam en schuift regelmatig aan bij vakgenoten op het Chemelot terrein

Wie ben je?
• Je bent een medior communicatie adviseur met een HBO opleidingsniveau
• Je bent flexibel, creatief, werkt nauwkeurig en je hebt een proactieve houding
• Je hebt geen 9-17 mentaliteit
• Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en een goede pen
• Je beheerst de Engelse taal goed
• Je Nederlands is perfect
• Je hebt affiniteit met de regio en bent nieuwsgierig naar de wereld van Chemelot en de activiteiten die er plaatsvinden
• Je hebt basiskennis Microsoft office, Sharepoint, Adobe Indesign en Photoshop.

Over Chemelot
Chemelot werkt als een groeimotor voor economie en werkgelegenheid in de regio. Door de gemeenschappelijke visie en de samenwerking tussen de 150 gevestigde bedrijven heeft het bedrijventerrein een bijzonder karakter. Chemelot heeft als ambitie om in 2025 de meest competitieve en duurzame chemie en materialen site van Europa te zijn. Krachtig concurreren en de transitie naar duurzame processen en producten zijn daarin essentieel. Daarmee bouwt Chemelot voort op de voor Europa unieke locatie waar R&D en productie al bijna honderd jaar zeer succesvol met elkaar verbonden zijn.

Salaris
Wij bieden een marktconform salaris.

Reageren
Interesse? Stuur dan zsm jouw motivatie en CV! Je kunt je motivatie richten aan Judy op het Veld (judy.veld-op-het@chemelot.nl). Voor vragen kun je contact opnemen en bellen naar 06 14 686995.