Inloggen

Marketing Medewerker sportieve omgeving (0,5 fte)

Vacature door Janneke Vlaming

Marketing

Geplaatst op: 01-11-2018

Maastricht Sport beweegt de stad

Maastricht Sport is de verzelfstandigde sportorganisatie van de gemeente Maastricht. We zijn gevestigd in het Geusseltbad/Combinatiegebouw op het Geusseltpark. Maastricht Sport faciliteert, beheert, ondersteunt, exploiteert, organiseert en verbindt. Hiervoor staat dagelijks een team van ruim 90 ervaren en enthousiaste medewerkers klaar. Samen met een groot aantal intermediairs, binnen het onderwijswerkveld, de gezondheidszorg, welzijnsorganisaties en samen met commerciële partijen maken we sporten en bewegen in Maastricht mogelijk.

Maastricht Sport

Maastricht Sport wil graag dat alle Maastrichtenaren sporten en bewegen, op hun eigen niveau en interessegebied. De rol van Maastricht Sport is die van regisseur, stimulator, uitvoerder en ondernemer. Maastricht Sport biedt op een professionele, ondernemende en innovatieve manier kwalitatief hoogwaardige sportvoorzieningen (w.o. het Geusseltbad, sporthallen, gymzalen, sportvelden en diverse openbare sport- en speelvoorzieningen) en sportdiensten aan voor burger, vereniging en bedrijf. Maastricht Sport levert aldus een substantiële positieve bijdrage aan de gezondheid van de Maastrichtse burger, aan de leefbaarheid van buurten en aan de vitaliteit van de stad.

Maastricht Sport heeft veel kennis op het gebied van sport en bewegen en wil zich in de markt profileren als kennispartner en specialist op deze gebieden. Met deze kennis verbindt zij sport aan onderwijs, gezondheid, welzijn en zorg en het bedrijfsleven. Maar ook de individuele Maastrichtenaar neemt deel aan verschillende activiteiten en evenementen georganiseerd door Maastricht Sport. Tegelijkertijd beheert en exploiteert Maastricht Sport verschillende accommodaties. Maastricht Sport werkt momenteel samen met onze stakeholders aan een strategisch marketingplan.

Voor de uitvoering van dit strategisch marketingplan is Maastricht Sport op zoek naar: Marketing Medewerker sportieve omgeving
0,5 fte (18 uur) voorlopig voor de duur van 1 jaar

Wat zijn je werkzaamheden?
- Implementeren, monitoren, evalueren en eventueel (in de toekomst) aanpassen van het strategische marketingplan dat in december 2018 wordt opgeleverd
- Bepalen van de marketingstrategie op basis van analyses in het strategisch marketingplan
- Vertalen van marketingstrategie naar juiste communicatiemiddelen/kanalen
- In kaart brengen van wensen en behoeften van de markt door middel van het uitvoeren of laten uitvoeren van een marktonderzoek
- Zorgen voor meetbaarheid van marketingactiviteiten om de balans in budgetverdeling te vinden
- Actief volgen van trends en ontwikkelingen in de markt om snel in te kunnen spelen op (toekomstige) veranderingen en kansen te benutten
- Positionering van producten of diensten op basis van marktkennis en consumentenpercepties
- Opzetten van campagnes, zowel online als offline
- Motiveren en enthousiasmeren van medewerkers en managementteam door het presenteren van nieuwe concepten

Wat vragen wij van jou?
- HBO werk- en denkniveau
- Goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden
- Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
- Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare organisatie
- Je bent commercieel, initiatiefrijk en gemotiveerd
- Je bent stressbestendig
- Je bent zelfstandig en gestructureerd
- Je bent flexibel, sociaal en samenwerkingsgericht. Je bent een teamspeler die moeiteloos met verschillende stakeholders kan samenwerken (zoals klanten, partners, opdrachtgever, politiek en management)

Dit zijn jouw competenties
Samenwerken, klantgericht werken, integriteit, omgevingsbewust, flexibel zijn, ondernemend handelen, vernieuwen, plannen en organiseren.

Waar kom je te werken?
De marketing medewerker legt functioneel en hiërarchische verantwoording af aan de manager bedrijfsvoering. Je wordt onderdeel van het team Bedrijfsbureau. Dit team bestaat inclusief Frontoffice uit circa 17 medewerkers. Het cluster Communicatie bestaat momenteel uit 0,5 fte contentmedewerker, 0,2 fte grafische vormgeving, coördinator bedrijfsbureau en drie communicatiemedewerkers (ZZP) met elk een eigen deelgebied, respectievelijk; bewegingstimulering, het Geusseltbad en corperate communicatie.

Wat mag je van ons verwachten?
De functie van “marketing medewerker” is gepositioneerd binnen Maastricht Sport, de CAR-UWO is van toepassing.
Het gaat voorlopig om een tijdelijke functie waarbij de mogelijkheid bestaat dat deze in de toekomst in omvang toeneemt.
Voor meer informatie over de functie-inhoud kun je contact opnemen met de manager bedrijfsvoering, Georgette Pluymakers, telefoon: 043 - 3505676

Salaris: OIK 10 (max. € 4225,- bruto/maand)

Interesse?
Ben jij de marketing medewerker die een proactieve bijdrage levert aan de verdere positionering van Maastricht Sport en aan de verdere ontwikkeling van het cluster Communicatie? Reageer dan vóór 10 november 2018.

De selectiegesprekken vinden plaats op 21 en eventueel 29 november 2018