Inloggen

Ontdek een wereld aan mogelijkheden tijdens je stage bij Chemelot communicatie

Vacature door Judy op het Veld

Communicatie

Geplaatst op: 04-05-2018

Je staat er misschien niet zo snel bij stil, maar wist jij dat iedereen elke dag wel iets van Chemelot gebruikt? De bubbels in je frisdrank bijvoorbeeld, die worden gemaakt bij Chemelot. Net als de kunstmest die nodig is om gras beter te laten groeien. Zelfs in de bumper van de auto zitten materialen die geproduceerd worden bij Chemelot.
Open je toekomst en stap in de wereld van Chemelot. Met ruim 150 verschillende bedrijven, groot en klein, en de aanwezigheid van de Brightlands Chemelot Campus, heb je hier de leukste stageplaats van de regio.
Er werken elke dag maar liefst zo’n 8.000 mensen, van heel technisch zoals nanotechnologen en procesoperators, maar ook ICT'ers, financieel specialisten, en natuurlijk communicatieprofessionals. Alles bij elkaar is dit de leukste stageplek van de regio! En Chemelot is een van de groeimotoren binnen de Limburgse economie. Er is geen betere plek voor jouw stage om met mooie uitdagingen bezig te zijn, nieuwe mensen te ontmoeten en je te begeven in de fascinerende wereld van chemie.
Alles grijpt in elkaar
Op Chemelot wordt volop geïnvesteerd in de toekomst. Veel producten en materialen die je over tien jaar heel vanzelfsprekend vindt, worden hier vandaag ontwikkeld. De grote kracht daarbij is samenwerking en uiteraard speelt communicatie hier een grote rol in. Alles grijpt in elkaar en alles komt op één locatie samen.
Sinds begin 2017 is de Chemelot organisatie, vanuit de visie Chemelot 2025, tot stand gekomen. Met een klein, maar supergemotiveerd team, werken we iedere dag aan het verder verbeteren van de communicatie van en met het terrein Chemelot als totaal. We werken vanuit het gebouw Centercourt op de Brightlands Chemelot Campus. Een bruisende omgeving waar ontzettend veel gebeurt. Wil je deel uitmaken van dit leuke team en meebouwen aan deze mooie organisatie en zoek je een stageplaats voor de periode najaar 2018?
Stuur dan nu je motivatie toe!

Je kunt je motivatie richten aan Judy op het Veld (judy.veld-op-het@chemelot.nl).
Let op: je kunt alleen op een stage reageren als je bent ingeschreven bij een opleiding! Voor vragen kun je contact opnemen via de email of even bellen 06 14 686995.