Inloggen

SENIOR COMMUNICATIE ADVISEUR/ACCOUNTMANAGER

Vacature door Nikki Veldhuizen

Communicatie

Geplaatst op: 04-04-2018

WE ZOEKEN

Je hebt Limburgse roots en je zou best terug willen. Of je wilt gewoon minder files en meer woonruimte. En dan lonkt het zuiden. Maar ja, als je een echt bureaubeest bent, dan weet je dat jouw baan daar gewoon niet te vinden is. Er worden geen spraakmakende campagnes gemaakt. Er zijn geen accounts die de moeite waard zijn. Of toch?

BULL SHIT

Laat die gedachten achter en kom hierheen voor het betere werk én het betere leven.

Mockus is een full service communicatiebureau met opdrachtgevers die durven te kiezen voor creativiteit met impact. We helpen bijvoorbeeld 24 gemeenten drugscriminaliteit te bestrijden, voor Universiteit Maastricht maken we jongeren enthousiast voor vernieuwende opleidingen en BORN sportvoeding helpen we internationaal marktaandeel te pakken.

En dat blijft niet onopgemerkt. Meer en meer Limburgse bedrijven en organisaties kloppen bij ons aan. En om ook voor hen topwerk te kunnen maken, hebben we jou nodig.

VOOR JOU: ONZE BESTE OPDRACHTGEVERS

Als senior adviseur/accountmanager neem je een aantal grotere accounts voor je rekening. Samen met een projectmanager zorg je dat alles op rolletjes loopt. Je inventariseert het vraagstuk, vertaalt dat naar een heldere strategie plus inspirerende, creatieve briefing. Pitchen en presenteren doe je graag en overtuigend. Doordat je goed luistert naar de opdrachtgever en intensief contact houdt, bouw je aan de relatie en weet je wat er nog meer speelt, zodat je daarop kunt anticiperen en kunt meedenken.

Het is daarom belangrijk dat je minimaal 5 jaar werkervaring hebt en minimaal 3 jaar bureau-ervaring hebt als adviseur of accountmanager.

BEMOEIAL? FIJN!

Bij Mockus in Heerlen mag je je overal mee bemoeien en je krijgt volop de ruimte om je eigen ideeën in te brengen. Denk je dat we dingen slimmer kunnen organiseren? Is er meer effectiviteitsonderzoek nodig? Voorzie je nieuwe ontwikkelingen in de markt? Perfect. Alles voor beter werk.

Het salaris dat we bieden, durven we ook Amsterdams te noemen, terwijl de woonlasten hier een stuk lager zijn. Omdat we het belangrijk vinden dat je leven uit meer bestaat dan werken, is overwerken bij ons uitzondering en geen regel. Wil je wat minder dan 40 uur per week werken, dan is ook dat mogelijk. En regelmatig samen een borrel drinken en nieuwe inspiratie opdoen buiten de muren van ons bureau, dat is een absolute must. 

FUNCTIE EISEN

Minimaal 5 jaar werkervaring en minimaal 3 jaar bureau-ervaring als adviseur of accountmanager.

OVER MOCKUS

Mockus is een bureau voor creatieve communicatie, gevestigd in Zuid-Limburg. Geïnspireerd door onze naamgever Antanas Mockus zoeken wij voortdurend naar oplossingen met maximale impact. Of het nu om een website, een nieuwe huisstijl, video of een complete campagne gaat: het moet iets teweeg brengen. Daarbij baseren we ons op oude lessen en nieuwe technieken. Alle media waarmee we de doelgroep kunnen bereiken, raken en activeren zetten we in.

Kortom: wij maken werk dat blijft hangen. 

VOOR MEER INFORMATIE

NU SPIJKERS MET KOPPEN

Check mockus.nl voor een indruk van onze opdrachtgevers en ons werk. En stuur daarna uiterlijk 23 maart naar Sem Wigman via sem@mockus.nl je c.v. en een bedelbrief of je alsjeblieft bij ons mag komen werken. Vinden we leuk.

Welkom (terug) in Limburg.