Inloggen

Student Hoge school Zuyd zoekt hulp

Vraag door Nikki Veldhuizen

Communicatie

Geplaatst op: 05-01-2018

Geachte heer/mevrouw,


Mijn naam is Manon Brabers, vierdejaars communicatiestudent aan de Fontys Hogeschool. De aanleiding van deze mail is dat ik op zoek ben naar meningen en input van communicatieprofessionals. Zo zag ik op de website dat er een speciaal platform is communicatieprofessionals.

Voor mijn opleiding heb ik onlangs een paper geschreven met als hoofdvraag: “Hoe kunnen mbo-scholen in de toekomst meer studenten enthousiasmeren voor de sector Zorg en Welzijn. De aanleiding van het specifieke onderwerp is geweest: dat er op de arbeidsmarkt een sterk te kort is aan personeel en dan met name in de zorgbranche. Daarbij heb ik een onderzoek verricht naar wie zijn de toekomstige studenten (generatie Z), hoe is deze doelgroep te bereiken en hoe communiceren mbo-scholen nu?

Nu is het de bedoeling dat ik de kennis, die ik heb opgedaan door het schrijven van deze paper, ook online ga delen. Mijn aandachtspunt en tevens het doel van deze online kennisdeling is dat mijn visie over dit specifieke onderwerp wordt aangescherpt. Ik heb een bepaalde visie ontwikkeld en nu ben ik erg nieuwsgierig naar hoe een communicatieprofessional tegen mijn geschreven visie aankijkt. Daarnaast ben ik echt op zoek naar feedback, aanvullingen, verbeterpunten en waar liggen nog kansen?

Ik maak gebruik van het platform Padlet. Het is een digitaal prikbord. Op dit platform heb ik een aantal stellingen, vragen en een filmpje geplaatst. Het is afgesloten platform en alleen toegankelijk voor mensen die beschikken over deze specifieke link: https://padlet.com/manonbrabers/p6gaigacscdk

Om mijn visie naar een hoger niveau te tillen heb ik de hulp nodig van (zoveel mogelijk) communicatieprofessionals. Het zou mij enorm helpen als er verschillende meningen worden achtergelaten op dit platform. Het is voor mij als junior communicatieprofessional erg interessant als mijn visie vanuit verschillende ooghoeken wordt bekeken. Ik nodig daarom u, maar ook uw collega’s uit om naar de bovenstaande link te gaan. 

Ik zie uw mening graag op Padlet verschijnen!


Bij voorbaat dank!


Met vriendelijke groet,
Manon Brabers

m.brabers@student.fontys.nl